2 Şubat 2014 Pazar

İyi Bir Blog Nasıl Olmalı?





► 
Özgün İçerik : Bir okuyucunun yazdıklarınızı devamlı takip etmesini, acaba yeni bir yazı varmı diye  sürekli ziyaret etmesininmi ? Yoksa bilinen bir içeriği görüp, ' ben bunu okumuştum deyip'  blogunuzdan çıkmasını mı ? Öncelikle buna karar vermelisiniz.Bu karar sizin blogunuzun geleceğini belirler.

► Tema seçimi : İyi bir tema takipçiyi rahatsız etmeyen ve yazınızı etkilemeyen temadır.Okuyucu blogunuza geldiğinde temadan kaynaklı sorular yaşamamalı.

► Sabır : Blogunuzu yazarken sabretmeli yavaş yavaş tanınmaya başlıycağınızın farkında olmalısınız.Hemen benim blogum okunmuyor diyip blog yazmaktan vazgeçmeyin.Sabırlı olun zamanla meyvelerinizi toplarsınız.Birden gerçekleşmez.

► Mükemmeli Hedefleyin : Herseyin en iyisini yapmalıyım diyin. Diğer bloglarda gördüğünüz eksikleri görüp blogunuza bakarak bunları kontrol edip düzeltin.Diğer bloglardan üstün olma isteğinizi asla kaybetmeyin.Bu sizin en büyük gücünüz haline dönüşebilir.

► Güvenilir Olun : Blogunuza yazdığınız yazılarda kesinlikle okuyucaların güvenini sarsıcak şeylere değinmeyiniz, yazılarınızda yalan söylemeyin.Şunuda unutmayın, güven zor kazanılır fakat çabuk kaybedilir

0 yorum:

Yorum Gönder