5 Şubat 2014 Çarşamba

Kartal'a Almeida Şoku!

Önceki gün sakatlanan Fernandes dün idmana katıldı. Ancak bu kez de Almeida'nın antrenmanı yarıda bırakması sevinci bir anda kabusa çevirdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla idmana devam eden oyuncular, taktik hazırlık programı sonrası oynadıkları çift kale maçla günü tamamladı. Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları süren Tomas Sivok, Tolga, Ersan ile bireysel çalışan Necip katılmadı. Ağrıları nedeniyle önceki günkü antrenmana katılmayan Atiba ve yine ağrıları sonrası çalışmayı yarıda bırakan Manuel Fernandes takımla birlikte çalıştı.

PEKTEMEK FORMA GİYECEK

Almeida ise ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Portekizli yıldızın eski sakatlığının nüksettiği ve hafta sonuna yetişemeyebileceği belirtildi. Bu durumda forma Pektemek'in.


Fotomac

0 yorum:

Yorum Gönder