14 Ocak 2014 Salı

Üyelikleri Açık Türk Torrent Siteleri


Arkadaşlar sizlere üyelikleri ücretsiz açık olan bazı Türk torrent sitelerini paylaşacağım.Paylaşmış olduğum siteler her an üyeliklerini kapatabilir.Acele etmeniz gerekmektedir.

1-) TürkNova

Gerçekten kaliteli dizi,film,müzik,belgesel,program,e-book,dini içerik,boxset içerikleri paylaşan türk torrent sitesidir.Üyelikleri şimdilik açıktır.


2-) Torrent-Ultra

Gerçek dizi ve filmlerin gerçek adreslerinden birisi olan Torrent-Ultra dizi biter bitmez 1 saat sonra ekliyorlar.Şuan üyelikleri açık

http://torrent-ultra.com/

3-) LetSeed

Dizi ve film paylaşımında diğer sitelerden biraz daha geç paylaşsalar da kaliteden ödün vermeyen bir sitedir.Üyelikleri açıktır.

http://letseed.net/

4-) Torrentfilmindir

Üyeliksiz de dizi ve film indirebileceğiniz bu sitede seed oranlarını düşük olması ve üyeliksiz olunca bir çok kişinin seed etmeden dosyaları alıp kaçması siteyi arkaplana itiyor ama tasarımı ve kolay erişebilirliği diğer sitelerden ayıran ayrı bir özellik

http://torrentfilmindir.org/


Torrent sitesi sahibi iseniz veya değilseniz ücretsiz üyelikleri açık olan torrent sitelerini yorum yazarak diğer kullanıcılarımıza ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bir nebze yardımcı olabildiysem Ne Mutlu !!!



3 yorum:

  1. ala-turka.net Uyelikler Kisa SUrelige Acildi AMa sizin listenizde yok site adresimiz :( admin bu siteyide eklermisin

    www.ala-turka.net

    YanıtlaSil
  2. https://www.herobit.cc/?p=home&pid=1 üyelikleri açık

    YanıtlaSil
  3. https://www.darkasnight.cc/?p=home&pid=1 yeni türk torrent sitesi

    YanıtlaSil