10 Ocak 2014 Cuma

Ronaldinho Değil "O" Geliyor!


Ronaldinho'ya 2.5 yıl için 15 milyon Euro teklif eden Beşiktaş dün gelen haberle sarsıldı. Yıldız oyuncunun kulübü Atletico Mineiro, Sambacı ile 1 yıllığına anlaştığını duyurdu. Kartal'ın yeni hedefi Milan'ın Breziyalı yıldızı Robinho...

Beşiktaş'ın Ronaldinho hayali dün suya düştü... Ronaldinho'nun transferinde şoka uğrayan Kartal'ın hedefinde bir başka Brezilyalı var! İtalyan devi Milan'ın yıldızı Robinho'nun Beşiktaş'ın listesinde olduğu ifade edildi. Atletico Mineiro ile sözleşme yenilen Ronaldinho'nun transferini başkan Alexandre Kalil, twitter hesabından duyurdu. Başkan Kalil'in Ronaldinho'ya imzayı attırdıklarını açıklamasından sonra Atletico Mineiro'nun resmi sitesi aşırı yüklenmeden dolayı çöktü. Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı.

KARTAL YARIM SEZON KİRALAMAK İSTİYOR

İtalya'dan gelen iddialara göre Beşiktaş'ın Robinho için kiralık teklifinde bulunduğu sezon sonunda da Avrupa kupalarına gidebilmesi halinde oyuncuyu satın almak istediği İfade edildi. Beşiktaş'ın listesinde olan Robinho'nun şimdilik Siyah-Beyazlı kulübe sıcak bakmadığı iddia edildi. Ancak menajerinin bu transfer için açık kapı bıraktığı ve "Neden olmasın" dediği iddia edildi

BU SEZON 19 MAÇTA 2 GOL ATTI 4 ASİST YAPTI

Yeniden yapılanma kararı alan Milan'ın Robinho'yu satmak istediği ancak kiralık tekliflerini de değerlendirebileceği belirlendi. Robinho bu sezon Milan'da oynadığı 19 resmi maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Önceki günlerde yıldız oyuncunun ismi Trabzonsporla'da anılmıştı. Beşiktaş yönetimi, Ronaldinho'da yaşadığı sıkıntıyı Robinho ile telafi etme peşinde.

MiLAN'DAN AYRILACAK

29 yaşındaki yıldız Milan'a 2010 yılında transfer oldu. Santos, Real Madrid, Manchester City formaları giyen Brezilyalı oyuncu İtalyan kulübüyle de devre arasında yollarını ayıracak.


Takvim


0 yorum:

Yorum Gönder