29 Ocak 2014 Çarşamba

Lescott Geliyor Mu?


Beşiktaş, M. City'nin 31 yaşındaki stoperinden vazgeçmiyor. Yönetici Ahmet Kavalcı, "Lescott çok değerli bir oyuncu. Gerekirse son gün olan 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz" dedi


Ara transfer döneminde kadrosunu kaliteli bir stoper alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Joleon Lescott'tan vazgeçmiyor. Sezonun ilk yarısı bittiğinden bu yana M. City'de forma giyen 31 yaşındaki İngiliz oyuncuyu renklerine bağlamak için tüm şartlarını zorlayan Beşiktaş yönetimi, transferin son gününe kadar bu futbolcuyu bekleme kararı aldı. Tecrübeli yönetici Ahmet Kavalcı da Lescott için, "Çok değeli bir oyuncu. Gerekirse onun için 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz. Transfer dönemi bu, her şey mümkün. Ancak önceliğimiz; hem bizim hem de teknik heyetin istediği ilk isim olan Lescott'u almak" diye konuştu.

HOLLANDALI ASKIDA

Ahmet Kavalcı, teknik direktör Bilic'in Everton'da forma giyen Heitinga'yı kesinlikle istemediğini ifade ederken; Mathijsen konusunda ise beklemede olduklarını dile getirdi. Lescott için Manchester City'ye 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeye gözden çıkartan siyah-beyazlıların; Hollandalı yıldız Mathijsen için de kulübü Feyenord'a 1 milyon euro önerdiği belirtildi. Hollanda basını, Beşiktaş'ın Mathijsen'in bonservisi için Feyenoord'dan kalan alacaklarını ödeyeceği, oyuncuya da 2 milyon euro vereceğini yazdı.


Fotomaç

0 yorum:

Yorum Gönder