19 Ocak 2014 Pazar

Lescott Besiktasa Gidebilir !



Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan İngiliz stoper Joleon Lescott transferinde sona geldi. 

Siyah beyazlı kulüp, Lescott için nabız yokladığı ve "20 Ocak'a kadar bekleyin" yanıtı aldığıManchester City'ye yarın son teklifini yapacak. 

Daha önce stoper mevkiinde görev yapan futbolcularının sakatlık problemleri nedeniyle Lescott'un gidişine sıcak bakmayan İngiliz kulübünün, bu mevkiiden yaşanan sıkıntılarının sona ermesiyle, transfere olumlu yanıt vermesinin beklendiği öğrenildi. 

Lescott, olmazsa siyah beyazlılar, teknik direktör Slaven Biliç'in istediği Hajduk Splitte forma giyen Mario Maloca ile Galatasaraylı Dany  için girişimlerde bulunacak. 

Beşiktaş yönetimi, stoper transferini sonuçlandırarak Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına başlamayı hedeflerken, Antalya'da gerçekleştirdiği sezonun ikinci yarısı hazırlıklarını tamamlayarak istanbul'a dönen takımın genel performansı, eksikler olsa da umut verdi. 

Kampta, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımı ile oynadığı ilk hazırlık maçında 1-1 berabere kalan, ardından Güney kore'nin gyeongnam takımına 1-0 yenilen siyah beyazlı takımın Hırvatistan'ın RNK Split takımı ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı son provasındaki görüntüsü Biliç'i ikinci yarı öncesi etkili futbol anlamında memnun etti. özellikle Muhammed demirci'nin siyah beyazlı takıma beraberliği getiren golü dikkat çekti ve arkadaşlarından övgü aldı. 

Teknik direktör Slaven Biliç, hücum hattında Almeida ile Mustafa Pektemek'in kamp performanslarından memnun kalırken, sezonun ikinci yarısında savunma kurgusunda değişiklik yapacak. Sağ bekte Serdar Kurtuluş'un performansını yeterli bulmayan Biliç, bu mevkii de Atiba Hutchinson'u görevlendirecek. Hırvat teknik adam stoperde de Ersan ile Pedro Franco'yu kullanacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder