31 Ocak 2014 Cuma

Kulübü Galatasaray'a Gitmesi İçin Baskı Yapıyor!

Inter-Galatasaray-Sneijder üçgeninin aynısı Inter-Galatasaray-Guarin ile bir kez daha kuruldu. Juventus’un teklifine yanıt vermediği belirtilen Milano ekibinin oyuncusunu sarı kırmızılılara vermek istediği bildirildi

Galatasaray’ın ilgilendiği Interli Guarin ile kulübü Inter arasında hareketli saatler yaşandığı ortaya çıktı. Milano ekibinin Kolombiyalı oyuncusu takımdan ayrılmak istiyor. Ancak kulübünün işi ağırdan aldığı ve oyuncunun durumunu zorlaştırdığı belirtildi.

Skorer'in İtalya basınından derlediği habere göre, oyuncuyla Galatasaray ve Juventus ilgileniyor. Juventus’un dün Inter’e oyuncu için teklifte bulunduğu bildirildi. Satın alma opsiyonlu olarak yapılan kiralama teklifine Interli yetkililerin cevap vermedikleri ifade edildi. Oyuncunun Torino ekibine transfer olmaya sıcak baktığı ancak kulübünün işini zorlaştırmasından dolayı zor durumda kaldığı belirtilirken, kulüple oyuncu arasında yaşananlar İtalyan basınınca ‘Sinir savaşı’ olarak yorumlandı.

Juventus’a dudak büken Inter’in ise oyuncuyu Galatasaray’a vermeyi istediği öne sürüldü. Sarı kırmızılı ekibin temasının oyuncu ile değil kulübüyle olduğu, Wesley Sneijder transferinden gelen iki kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu belirtildi. Türkiye’deki transfer döneminin İtalya’ya göre daha geç kapanacağına dikkat çekilirken, 3 Şubat tarihine kadar Inter’in böylece oyuncu üzerinde ‘Ya Galatasaray’a git ya da burada kal’ baskısı kurduğu kaydedildi. 

Geçen yılın aynısı!

Takımda kalması halinde forma bulmak konusunda sıkıntı çekebileceği ve istediği görevlerin dışında yüklemelerle yüzleşebileceği belirtilen oyuncunun bu durumda Dünya Kupası’nda Kolombiya Milli Takımı’ndaki durumu da riske gireceği için Galatasaray tercihine yöneleceğinin düşünüldüğü belirtildi. İtalyanlar aynı durumun geçen yıl Inter-Galatasaray-Sneijder üçgeninde yaşandığını ve sonunda Sneijder’in sarı kırmızılıların yolunu tuttuğunu, aynı sonuçla bu yılki Inter-Galatasaray-Guarin üçgeninde de yaşanıp yaşanmayacağının merakla beklendiğini ilettiler. 


Skorer

0 yorum:

Yorum Gönder