19 Ocak 2014 Pazar

Gökhan İnler Adım Adım Aslan...


Sarı-kırmızılı ekibin gündeminden hiç düşmeyen isimler arasında yer alan Gökhan İnler'in bu defa İstanbul'a çok yakın olduğu ifade edildi.

Ara transferde geleceğe yatırım amaçlı dört oyuncu alan Galatasaray, bir de nokta atışı yapmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir Gökhan İnler'le ilgilenen ancak şartların bir türlü oluşmaması nedeniyle bu ilgisini ertelemek zorunda olan sarı-kırmızılı ekibin, beklediği haber Napoli'den geldi. Jorginho'yu kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibin, kasasını güçlendirmek için Gökhan İnler'i satmaya karar verdiği bildirildi. Daha önce 15 milyon euro gibi fahiş bir bonservis ücreti isteyen Napoli'nin bu defa 12 milyon euro'ya kadar düştüğü belirtiliyor. Buna karşılık Galatasaray'ın işi yine de çok kolay değil. Zira Borussia Dortmund ve Liverpool da 29 yaşındaki ön libero ile yakından ilgileniyor.

Mancini'nin listesinde

Galatasaray'ın, teknik direktör Mancini'nin yıllardır yakından takip ettiği ve her daim listesinde yer alan oyuncuyu, yıllık 3.5 milyon euro teklif ederek ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor. Öte yandan Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti daha önce Galatasaray ile ilgili sorular üzerine, "Direkt olarak bir görüşmemiz olmadı ama bizim de kulağımıza çalınan bazı şeyler var. Galatasaray, Gökhan ile ilgileniyorsa iyi bir teklif yapmalı" diyerek transfere yeşil ışık yakmıştı.


Fotomaç

0 yorum:

Yorum Gönder