29 Ocak 2014 Çarşamba

Galatasaray İstiyordu Beşiktaş Alıyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

Maraton.com.tr’de yer alan habere göre, Almanya’da gurbetçi ve genç yetenek peşinde olan Beşiktaş yönetimi, FC Memmingen takımının 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümüt Sönmez’i renklerine katmak üzere.

Çifte vatandaş olan Ümit’in en büyük özelliği orta saha oyuncusu olmasına rağmen gole çok yakın bir futbolcu. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen genç oyuncu bu sezon Bavyera Liginde FC Memmingen forması altında çıktığı 19 resmi maçta 9 gol attı.

Beşiktaş futbol şube sorumlusu Ahmet Kavalcı’nın son derece gizlilik içinde yürüttüğü transferneticelenmek üzere. İki ayağını da aynı ölçüde müthiş kullanabilen Ümüt Sönmez’i Fatih Terimdöneminde Galatasaray Scout ekibi defalarca izlemiş, ancak Fatih Terim’in ayrılması nedeniyle butransfer Galatasaray lehine gerçekleşmemişti.

Galatasaray’ın da izlenimi altında olduğunu duyan Beşiktaş yönetimi bu transferi bitirmek için elini çabuk tutmak istiyor.

Ahmet Kavalcı’nı veya Önder Özen’in önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek genç oyuncunun abisi ile bu transferi noktalaması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder