22 Ocak 2014 Çarşamba

Cim Bom'a Riera Müjdesi!


Galatasaray devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. İlk önce Grasshoppers’tan İzet Hajrovic’i kadrosuna katan sarı kırmızlı ekip daha sonrasında sırasıyla Umut Gündoğan, Salih Dursun ve son olarak da Alex Telles’e imza attırdı.

Şu anda kadrosunda 12 yabancı bulunan Galatasaray iki yabancıyla yolları ayırmak durumunda. Bu iki yabancıdan birinin Albert Riera olması bekleniyor.

İngiliz basınında çıkan bir habere göre ise West Bromwich Albion’ın yeni teknik direktörü Pepe Mel ara transferde Riera’yı kadroya katmak istiyor. İngiliz ekibi Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İspanyol oyuncuyu uygun bir fiyata kadrosuna katabilir. Ama Riera’nın kazandığı yıllık ücret West Bromwich’i düşündürüyor zira yıldız oyuncu şu anda Galatasaray’dan yıllık 3 milyon euro garanti ücret artı maç başına da 7,500 euro kazanıyor.

Riera’nın sözleşmesinde bir başka detay daha var. İspanyol oyuncu eğer bu sezon 25 maça çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak bir sezon daha uzayacak. Galatasaray yönetimi de bu detayı göze alarak teknik direktör Roberto Mancini'yi uyarmıştı.


Ajansspor

0 yorum:

Yorum Gönder