31 Ocak 2014 Cuma

Beşiktaş'tan G.Saray'a Transfer Çalımı!

Transferde Süper Lig'in en hızlı takımı Galatasaray'ın planları, Beşiktaş'ın yaptığı hamleyle suya düştü. Cenk Tosun'u renklerine katmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın hamlesiyle hayal kırıklığı yaşadı.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Gaziantepsporlu Cenk Tosun'un Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı ve sezon sonunda siyah-beyazlı takımın formasını giyeceği ortaya çıktı. Gaziantepspor Başkanı Kızıl, yaptığı açıklamada bu gelişmeye isyan ederek Beşiktaş'ın Cenk'in aklını çeldiğini belirtmişti.

Sakat Bruma'yı Antep'e kiralayarak kontenjana formül bulan, Dany'yi de yine Güneydoğu temsilcisine vermeye hazırlanan Galatasaray bu haber sonrası şok oldu. Özellikle Bruma'yı satış opsiyonu ile birlikte Gaziantespor'a kiralaması Galatasaray camiasında tartışma konusu olmuştu. Sarı Kırmızılıların böyle bir riske girmesinin ardında ise Cenk Tosun olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, Beşiktaş'ın Cenk'i renklerine bağladığını duyunca Antepli yetkililerle görüştü ve Kızıl ve ekibinin de bu transferden dolayı hayli şaşırdığını öğrendi.

Cenk'in Beşiktaş'la kaç yıllık sözleşmeye imza attığı ise henüz bilinmiyor.


Skorer

0 yorum:

Yorum Gönder