27 Aralık 2013 Cuma

Metin2 Efsun Nesnesi Birleştirme (200'lü Yapma)

m2-logo
Merhaba arkadaşlar. Metin2 pvp serverı olan arkadaşların çoğu oyun içindeki efsun nesnesini 200'lü yapmak istemektedir. Çünkü oyuncular bu şekilde daha kolay efsun atabiliyorlar. Bu yazımda metin2 pvp serverınız da efsun nesnesini nasıl 200'lü bir hale getireceğinizi anlatacağım. Basit bir şekilde anlatıyorum ki hemen hemen her metin2 private server sahibi becerebilsin. Umarım işinize yarar.

Öncelikle Navicat programına giriyoruz. Daha sonra itemlerin bulunduğu yere yani "item_proto" adlı kısıma giriyoruz. Bu kısıma girdikten sonra aşağıdaki iki itemi buluyoruz.

Efsun Nesnesi
Efsun Arttırma Kağıdı

Efsun nesnesinin ve efsun arttırma kağıdının kodları aşağıdadır.

71084
71085

Bu kodları neden yazdım ? Çünkü Navicat programında bu iki itemi uğraşarak bulmak yerine, CTRL+F yapıp kodları yazarak kestirme bir yoldan bulabiliyoruz. Yani bu kodları sizlere kolaylık olsun ve kullanın diye yazdım.

Bu iki itemi Navicat'ta bulduktan sonra fareyle en sağa doğru kaydırıyoruz ve "flag" yazan kısmı bulup her ikisinde de 4 yapıyoruz.

Bu kısmı yani "item_proto" kısmını kaydettikten sonra çıkıyoruz ve "item_shop" adlı kısma giriyoruz. Buraya girdikten sonra tekrar CTRL+F kombinasyonunu kullanarak efsun nesnesinin ve efsun arttırma kağıdının kodlarını yazıyoruz ve bu ikisini bulup "count" yazan kısımlarını 200 yapıyoruz.

Daha sonra tekrar kaydediyoruz ve Navicat'tan çıkıyoruz. Private serverımıza reboot atıyoruz ve oyuna giriyoruz. Artık efsun nesnesi ve efsun arttırma kağıdı 200'lü şekilde olacaktır. İyi oyunlar.

0 yorum:

Yorum Gönder