26 Aralık 2013 Perşembe

Drogba'yı Ver Torres'i Al!

Ünal Aysal'ın kurmayları "Chelsea, Drogba'yı resmen isterse biz de Torres'e talip olalım, üste de para teklif edelim" görüşünü ortaya attı. Başkan Aysal bu plana sıcak bakıyor


Son dönemde birbirinden flaş transferlerle tüm dünyada adından söz ettiren Galatasaray, yine çok konuşulacak planlar yapıyor. Sarı-kırmızılı ekibin bu defaki muhtemel "çileği" Chelsea'nin süper golcüsü Fernando Torres'ten başkası değil. İngiliz ekibinin çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Drogba'ya kancayı takması ve bu futbolcuyu sık sık arayarak "Seni takımımda görmek istiyorum" demesi, Galatasaray yönetimini hem rahatsız etti hem de B planı hazırlamaya itti.

TORRES+PARA

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Drogba'ya 1 yıl daha imza attırmak isteyen G.Saraylı yöneticiler, bu futbolcu ile Mourinho arasındaki flörtü kendi aralarında konuşurken çarpıcı bir öneri ortaya atıldı. Sızan bilgiye göre bir yönetici "Chelsea eğer devre arasında Drogba'yı resmen isterse biz de Torres'e talip olalım. Üste de para teklif edelim. Böylece Drogba'nın yerini doldurmuş oluruz" dedi. Öneri yöneticilerce kabul görürken, başkan Aysal'ın da bu fikre sıcak baktığı kaydedildi.


Fotomac

0 yorum:

Yorum Gönder