19 Temmuz 2013 Cuma

Nokia,Yeni 41 MP Kameraya Sahip Telefonu Gözüktü


Uzun bir süredir gündemde olan ve Nokia'nın da üzerinde çalıştığı eos isim kod adlı telefonun detayları gözükmeye başladı.Telefonun en büyük özelliği ise kamerası tam 41 MP kameraya sahip telefonda 2GB ram kullanılacak.Nokia bu telefon ile birlikte yeni özel yazılımlarınıda duyuracak.

Telefonda OIS yanı optik görüntü sabitlemede kullanılıyor.Telefon 32 mp ile 16:9 oranlarında video çebiilirken 38 mp ile 4:3 oranında video çekebiliyor.Flaş olarak ise Xenon ve Led flaş kullanılıyor.İlk önceleri isim olarak 909 düşünülmüştü sonradan gelen bilgilere göre ismi 1020 olarak değiştirilmiş.

Tasarım olarak ise Lumia tasarımlı telefonlara benziyor arka kapakta ise ilk olarak kendini büyük sensör belli ediyor.Nokia diğer telefonlarında kullandığı gibi bu telefonundada kablosuz iletişimleri kullanıyor.Lumia'da ek olarak ise FM radyo kullanılıyor.

Yurt dışı fiyatı 600 dolar civarlarında olması beklenen telefonun Türkiye fiyatı ise ortalama 2000 tl olması bekleniyor gelişmeler devam ettikçe sizinle paylaşacağım

0 yorum:

Yorum Gönder