22 Haziran 2013 Cumartesi

Instagram’a Video Paylaşma Özelliği Geldi




Twitter‘da Vine‘ın popülerliği her geçen gün artmaya başlayınca geçtiğimiz yılFacebook tarafından satın alınan Instagram’a video paylaşma özelliği eklenildi. Yayınlanan güncelleme ile Instagram‘da Vine’da 6 saniye olan video süresi 15 saniye olmuş ve videolara özel 13 adet filtre eklenmiş.

Instagram 4.0.0 versiyonunu iOS ve Android platformlarına sahip cihazlarda yayınlanan güncelleme ile kullanılmaya başlandı. Bu yenilikle Facebook’un rekabetçiliğini Vine’ın benzerini yapmasıyla görüyoruz.


Yayınlanan güncellemenin resmi açıklaması:


“Instagram’da Video!

Sizlere hikayelerinizi paylaşmanın yeni bir yolu olan Instagram’da Video’yu sunmanın heyecanını duyuyoruz.

Artık Instagram’da fotoğraf çektiğiniz yerde bir film makinesi simgesi göreceksiniz. Video moduna geçmek için film makinesi simgesine dokunun. Instagram kamerası ile 15 saniyeye kadar video çekebilirsiniz.

Yürürken veya hızlı hareket halindeyken bile güzel fotoğraflar çekebilmeniz için birinci sınıf bir görüntü sabitleştirme özelliği ekledik!

Aynı zamanda sadece videoya özel geliştirilmiş 13 yeni filtre ekledik. Stinson, Vesper, Dogpatch ve çok daha fazlası sizi bekliyor.

Video paylaşırken, kaydettiğiniz videodan en sevdiğiniz görüntüyü kapak karesi olarak seçerek videonuzun küçük resminin de güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.”

0 yorum:

Yorum Gönder