7 Haziran 2013 Cuma

Futbol oyunu tutkunlarına yeni adres: KIXEL

Öncelikle merhabalar;

Bugün sizlere kıxel'i tanıtacağım..

Portal türünde ve E-Ticaret alanında oldukça etkin ve kullanışlı tasarımlarıyla farkını ortaya koyan Tart New Media, “StartUp Kitchen” kapsamında bir oyun geliştirdi. Bu oyun futbol tutkunlarına özel ve ismi “KIXEL”.


KIXEL, futbol oyunu ile ilgilenenlerin çoğunun bildiği “pixel perfect” estetiğini kullanıyor ve oyun, akıcı ve heyecanlı yapısıyla dikkat çekiyor. Tahmin edeceğiniz üzere multiplayer seçeneği de bulunan KIXEL’de en çok dikkatimizi çeken unsur da 80′lerin retro tasarımlarını bulundurması oldu.
StartUp Kitchen Kurucusu Emrah Olgun ise oyunun oluşturuluş süreci hakkında şunları söyledi: “Bizi futbol oyunu oynamaya iten 80′lerin ruhuydu, 90′ların küçülen dünyası futbol aşkımızı pekiştirdi. 2000′lerde büyüdük ve işte o zaman tekrardan sevdiğimiz türden oyunları oynamak istedik. Bu motivasyonla doğan StartUp Kitchen’ın yeni girişimi Tart Games’in ilk ürünü KIXEL oldu. Oyuna gösterilen ilgiyse beklediğimizin çok daha üzerinde.”

Tart Games’in tasarımını üstlendiği ve gerek tasarımı, gerek oynanışı nostalji ve futbol severlerin fazlasıyla hoşuna gidecek gibi. Bu oyun ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz, mutlaka deneyin…

0 yorum:

Yorum Gönder