19 Mart 2014 Çarşamba

Dünya’nın En İyi Android Oyunları

Aksiyon dolu bir Android oyunu olan Hungry Shark Evolution‘da amacınız vahşi bir köpek balığının kontrolünü elinize alarak en uzun süre hayatta kalmaya çalışmak. Mükemmel üç boyutlu efektler ve aksiyon dolu bir oyun sizleri bekliyor. Deniz altında geçireceğiniz bu heyecan dolu oyunda küçük balıkları yiyerek, aşama kaydettikçe 10 tonluk bir beyaz köpek balığının kontrolünü bile elinize alabilirsiniz.

Lezzetli deniz yaratıkları, yüzücüler, kaplumbağalar ve balıkçıları yiyerek besleneceğiniz Hungry Shark Evolution‘da ne kadar çok beslenirseniz o kadar çok gelişeceksiniz. Tabii bunları yaparken denizlerin tek saldırganı siz değilsiniz. Size saldıran düşman köpek balıkları, denizde bulunan mayınlar, denizaltılar ve denizin derinliklerine indikçe karşınıza çıkan garip yaratıklarda size zarar vermeye çalışacak.

Bölümleri tamamlayın, madeni paralar ve mücevherler kazanmak için gizli hazineleri bulun. Topladığınız paralar ve mücevherler ile özel yeteneklerinizi geliştirin ve yönetimini elinize almak istediğiniz denizin diğer vahşi köpek balıklarını açtırın. Hungry Shark Evolution ile eğlenceli ve bir o kadar aksiyon dolu maceralar sizleri bekliyor.

Hungry Shark Evolution Özellikleri:

  • Konsol kalitesinde 3D grafikler
  • 5 farklı köpek balığı seçeneği
  • Bebek köpek balıkları ve diğer harika eşyalar
  • Dolaşabileceğiniz geniş bir deniz haritası
  • Keşfetmek için birçok hazine
  • Sezgisel kontroller
  • 45 farklı bölüm
  • Sosyal ağ özellikleri

  • Subway Surfers

Subway Surfers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşma ve kaçma oyunudur.

Subway-Surfers

Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake’i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğinizkadar yüksek puan toplamaktır.

Renkli ve etkileyici 3 boyutlu grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyici müzikleri sayesinde oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.

Yer yer tren rayları üzerinde yer yer de trenlerin üzerinde sizi kovalayan polisten kaçmaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan farklı güçlendiriciler sayesinde bir roket sırt çantası takarak veya sörf tahtasına binerek çok daha hızlı kaçabilirsiniz.

Oyunda topladığınız altınlar yardımıyla yeni karakterler açtırabilir ve karakterinizin özelliklerini geliştirebilirsiniz.

Facebook entegrasyonu sayesinde oyunu oynayan arkadaşlarınızın yaptığı yüksek puanları görebilir ve arkadaşlarınızı geçmek için daha çok hırslanabilirsiniz.

Subway Surfers‘ı hemen indirerek heyecanlı ve eğlenceli bir kaçış oyunu içerisinde yerinizi alarak, hem arkadaşlarınız hem de dünya üzerindeki birçok oyuncuyla en yüksek puanı alma konusunda sürükleyici bir yarışa başlayabilirsiniz.


  • Temple Run 2

Temple Run 2, sonsuz koşu temasının işlendiği popüler oyunun yeni sürümü olarak karşımızda. Imangi Studios tarafından hazırlanan oyun, ilk sürümüyle on milyonlarca kez indirilmişti.

temple-run-2

Oyunun başında karakterin peşine takına büyük gorilden kaçmak gerekiyor ve tabii ki ilk sürümde olduğu gibi çeşitli hareketlerle bu gerçekleşiyor. Ancak ilkine göre ipe tutunarak ilerleme seçeneği de geliyor. Grafiklerdeki iyileştirmeler ve yeniliklerine yanı sıra oyundaki ses unsurları da oldukça güzel. Bu arada oynanabilirlik ve karakter kontrolü noktalarında birtakım yeniliklerin yer aldığını da söylemeliyiz.

4 farklı karakterle oynanabilen oyunda, her karakterin kendine has özelliklei bulunuyor ve bu özellikler geliştirilebiliyor. Tabii ki oyun esnasında kazanılan puanlarla yapılabiliyor tüm bunlar.


  • Perfect Kick

Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.

Oluşturacağınız futbolcu ile çeşitli bölgesel ve küresel turnuvalara katılarak şut atma yeteneğinizi ortaya koyabildiğiniz Perfect Kick! isimli oyun Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarına yönelik hazırlanmış bulunuyor.

Perfect-Kick-Oyunu

Her şeyden önce oyuncunun harikulade bir şekilde kişiselleştirilebilmesiyle dikkat çeken oyunda oyuncunuzu adeta baştan aşağı istediğiniz gibi giydirebiliyor ve tarza bürüebiliyorsunuz. Toplam 13 adet ülkeler bazında lig bulunuyor. Diğer yandan 3 adet küresel turnuva seçenekleri de sunuluyor. “Champions League, Super Star Challange ve Classic Tournament” olarak isimlendirilen bu üç ligde de şansınızı deneyebilirsiniz.

Oldukça canlı ve aksiyonların öne çıktığı bir atmosfere sahip olan oyunda grafik kalitesinin ön planda tutulduğunu belirtmekte fayda var.

  • Zombie World War

Zombie World War, oldukça kolay bir şekilde oynanabilen ve bağımlılık yapıcı bir Android oyunudur.

zombie_world_war

Zombi temalı oyun perdeler arkasında gerçekleşen birkaç gizli deneyin insanlığın hayatta kalma mücadelesine dönüşmesini konu almaktadır. Bu artık bir Zombi Dünya Savaşı’dır. Kontrol edilemez bir hızda yayılan zombi virüsü hastalığa kapılanları yürüyen ölülere dönüştürmektedir. Bütün bu olanların ardından panikleyen halk perişan olmuştur ve hükümetler kısa süre içerisinde kontrolü kaybetmiştir. Bizim gibi insanoğlunun hayatta kalan son temsilcileri ise savunmanın son halkasıdır. Bu insanlığın son müücadelesidir!

Zombie World War aksiyonu en üst düzeye tırmandırabilen bir oyun yapısını kolay kontrollerle birleştirmektedir. Tek yapmanız gereken parmağınızı ekranda ateş etmek istediğiniz yöne doğru değdirmek ve amansızca saldıran zombi yığınlarını hedef almaktır. Parmağınızı ekranda basılı tuttukça ateş etmeye devam ederek daha çok zombi öldürebilirsiniz. Belli zaman aralıklarıyla kullanabileceğiniz özel yetenekleriniz sayesinde tansiyonun yüksek olduğu anlarda ani müdahaleler yaparak çok sayıda zombiyi aynı anda öldürebilirsiniz.

  • Six Gungs

Six GunsGameloft firması tarafından Android telefonlar için geliştirilen eski kovboy filmlerini konu alan ücretsiz bir aksiyon oyundur.

Six-Guns_Ios

Oyunda Buck Crosshaw adlı bir kovboyu yönetiyoruz ve istemeden de olsa öldürdüğümüz biri yüzünden kanun kaçağı damgası yiyerek Arizona‘dan kaçmak zorunda kalıyoruz. Yolculuğumuz boyunca bir çok görevde karşımıza çıkan kovboylar, yaratıklar ve doğa üstü güçlerle mücadele ediyoruz.

Oyun içerisinde binebileceğimiz farklı 8 at, kullanabileceğimiz 19 farklı silah, ayrıca giyebileceğimiz çok sayıda kıyafet ve  kullanabileceğimiz bolca mühimmat ta bulunmakta. Arizona ve Oregon’dan oluşan bu büyük dünyada atımıza atlıyor ve maceradan maceraya koşuyoruz. Six Guns’da, 40′ın üzerinde görev sizleri bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder