9 Şubat 2014 Pazar

ŞOK! Sivasspor-Fenerbahçe Maçında O Kaleci Oynayamayacak!


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'a deplasmanda konuk oluyor. Hafta arasında sakatlanan Sivasspor'un başarılı kalecisi Korcan Çelikay'ın bugün yapılan kontrolleri sonucunda Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği açıklandı.


Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetirken maçın yardımcı hakemleri Volkan Narinç ve İsmail Şencan... 4. hakemi ise Serkan Akarca.

SİVASSPOR'DA KORCAN ŞOKU
 
Sivasspor'un bu sezonki çıkışında önemli pay sahibi olan genç kaleci Korcan Çelikay'a sakatlık şoku... Başarılı eldiveb takımıyla hafta arasında Ziraat Tütkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynanan kupa maçında sakatlanmış ve maçı yarıda bırakmıştı. Genç kalecinin bugün yapılan son kontrolünde 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı. Böylece ligin ilk devresinde oynanan Fenerbahçe maçında Borjan'ın yedeği olan Korcan bu karşılaşmada da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.


Sivasspor'un başarılı kalecisi Korcan, şike davasında Fenerbahçe maçında şike yaptığı gerekçesiyle yargılanmıştı.

FENERBAHÇE SİVAS'TA KAZANAMIYOR
 
Sivasspor son 2 sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. 2011-12 sezonunda sahasında rakibini 2-0 yenen Sivasspor, geçen sezonda hem lig hem de kupa maçında 0-0 berabere kalmayı başarmıştı. Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda oynadığı 11 resmi maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLARDA GOL YAĞIYOR
 
Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki maçlar genelde bol gollü geçiyor. İki takım arasında Süper Lig'de yapılan 17 maçta toplam 64 gol atıldı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 42, Sivasspor ise 22 kez fileleri havalandırdı, futbolseverler toplamda 64 gole tanık oldu. Maç başına gol ortalaması 3,76 olarak gerçekleşti.


0 yorum:

Yorum Gönder