9 Şubat 2014 Pazar

Mancini: Takım Olarak Geliştik Ama...

Mancini: Takım Olarak Geliştik Ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Eskişehirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor karşısında ilk yarıdaki futbolu beğenen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ikinci devrede rakiplerine verdikleri gol pozisyonlarını ise eleştirdi.

İyi oynayan ve skoru hak eden bir Galatasaray izlettiklerini dile getiren İtalyan teknik adam, "Özellikle ilk yarıda daha farklı bir skor bulabilirdik. Ancak kafama takılan bir şey var; ilk yarıda yüzde 100 bir penaltı ve yüzde 100 bir kırmızı kart var. Bunların verilmediğini gördük" diye konuştu.

Takıma yeni katılan ve dün sahada olan Hayrovic ile Telles'i de öven Mancini, "İyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Çünkü üç gün önce kupada da oynadılar. Bundan dolayı ikinci yarıda fiziksel açıdan biraz düştüler. Hem Hayrovic, hem de Telles, gençler, iyi oyuncular, yetenekliler" yorumunu yaptı.

İyi oynadıklarını ve gündem güne gelişim gösterdiklerini belirten sarı-kırmızılıların teknik patronu, "Savunma hattını da geliştirdiğimiz doğru. Ancak rakibimize verdiğimiz pozisyonlar da var. Eskişehirspor gibi bir takıma karşı 3-4 tane fırsat verdik. Muslera'nın performansını da gözardı etmememiz gerekiyor. Ayrıca ayağımıza gelenleri değerlendirmemiz gerekiyor. Bursaspor karşısında nasıl attıysak, her zaman bulduklarımızı gole çevirmeliyiz" ifadesini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder