3 Şubat 2014 Pazartesi

FLAŞ FLAŞ!!! Fenerbahçe'ye Gelmiyor!

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Kayserispor'da bir futbolcu daha sakatlandı.

Geçtiğimiz günlerde Sefa Yılmaz’ın ayağının kırılması ile büyük şok yaşayan Kayserispor, Sereno Fonseca’nın TFF tarafından 4 maç ile cezalandırılmasıyla ikinci şoku yaşamıştı.

Biranönce sakatlardan ve cezalardan kurtularak lig maçlarına ağırlık vermek isteyen Kayserispor’da son olarak Mert Nobre sakatlandı.Kasımpaşa maçı öncesinde hafif sakatlığı bulunan Nobre, oyuna girdikten sonra tamamensakatlandı. Maçın 71. dakikasında Bobo’nun yerine oyuna dahil olan Mert Nobre, sağ ayak bileğinden sakatlandı.

YIRTIK VAR

Müsabakayı zor tamamlayan Nobre’nin bu sabah MR’ı çekildi. Yapılan muayene ve tetkikler sonrasında Nobre’nin sağ ayak bileğinde yırtık tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun 3 veya 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bilgisine ulaşıldı.

Fenerbahçe’nin forvet futbolcularının sakatlanması sonrasında Nobre’yi transfer etmedüşüncesi de böylece suya düşmüş oldu. Ancak Kayserispor, Bobo’nun formsuzluğunda Sefa ve Nobre’nin sakatlığında yerli bir strafor oyuncu kadrosuna katmak istiyor.

Bugün sona erecek ara transfer döneminde Kayserispor’un gündeminde Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Necati Ateş bulunuyor.


AMK

0 yorum:

Yorum Gönder