16 Ocak 2014 Perşembe

Yönetici Açıkladı! Lescott Beşiktaş'a!

Beşiktaş 2. Başkanı Deniz Atalay, transfer gündemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalay, önceliklerinin stoper olduğunu vurgularken, Lescott'ın da ilk sıradaki yerini koruduğunu ifade etti. Beşiktaşlı yönetici ayrıca, Dany konusunda da konuştu ve transferle ilgili son kararın henüz netleşmediğini belirtti.

NTV Spor'a konuşan Atalay şu açıklamaları yaptı:

"Devre arası transfer zor transfer dönemidir. Hiçbir takım elindeki oyuncuyu bırakmak istemez. Devre arası tehlikelidir. Biz şu anda ihtiyacımız olan transferi yapmayı düşünüyoruz, o da sol stoper... Lescott o isimlerden bir tanesi. Büyük bir aksilik olmazsa bu transferi neticelendireceğiz. Lescott ile önceden bir temasımız olduğu için o ilk sırada..."

'DANY KONUSU NETLEŞMEDİ'
"Önceliğimiz mevcut belirlenen isimler üzerinde çalışmak. Onun sonrasında teknik ekip Dany konusunda bir istek yaparsa bakarız. Şu anda Dany konusu netleşmedi. Gündeme geldi. Bununla ilgili bir mesafe kat etmedik. Bununla ilgili bir kamuoyu oluşturmak doğru olmaz."

TARIK'IN MENAJERİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Tarık Çamdal'ın menajeri bizle görüştükten sonra gidip Galatasaray ile görüştü. Galatasaray'dan sonra gidip Fenerbahçe ile görüştü. Sürekli ortalığı karıştırarak fiyat yükseltiyor. Bunun üstüne Tarık Çamdal'ın Galatasaray'da oynamak istediği yönünde duyumlar geldi. Biz de kendisiyle konuştuk ve bu transferden vazgeçtik. Tamamen bu defteri kapattık.

'RONALDINHO PROJE TRANSFERİYDİ'
Ronaldinho transferi proje transferiydi. Futbolculuk kariyeri tartışılmaz. Takıma pozisitf etki yaratacağına inandığımı bir isimdi ama olmazsa olmaz değildi. Bizim ihtiyacımız stoper. Bizim bir de stat konusunda dez avantajımız var. Yeni stadımızla birlikte Beşiktaş daha güçlü olacak. Transfer süreci 1 aylık, 10 günlük bir çalışma değil. Takımın ihtiyacı olan yerlere transfer yapmak lazım. Stoper mevkii ile ilgili teknik ekibin çalışması var.

'BATALLA KONUSUNDA BİZE TALEP GELMEDİ'
"Şu anda Ronaldinho ile ilgili tekrar bir girişim yapmayı düşünmüyoruz. Batalla ile ilgili bize teknik ekipten gelen bir istek olmadı. O yüzden olmayan bir şeyi konuşmak doğru değil şu anda. Eğer böyle bir talep gelirse değerlendiririz."

'TORAMAN'IN NE İSTEDİĞİ ÖNEMLİ'
"İbrahim bizim kaptanlığımızı yapmış, değerli bir oyuncu. Bunun beraberliğinde teknik ekibin verdiği bir karar vardı ve yönetim kurulu bu kararı onayladı. Değişik bir talep gelmediği için de İbrahim'in kadro dışı kalması devam ediyor. O nereyi arzu ederse biz ona yardımcı olacağız. Şanssız bir dönem yaşadı. İbrahim'in arzu ettiği bir kulüp olursa kiralık olarak vereceğiz."

'GÖKHAN SÜZEN'E TEKLİFLER VAR'
"Sezer ile ilgili bir gelişme yok. Gökhan Süzen'e birkaç kulüpten teklif var. Onun da futbol oynamasını istiyoruz. Hiçbir oyuncumuzun boşta beklemesini istemeyiz. İleride belki Beşiktaş'a tekrar faydalı olurlar."

0 yorum:

Yorum Gönder